Чемпионат Украины

Teacher
 Поделиться
https://www.slamdunk.ru/forums/topic/5605349-chempionat-ukrainy/

За кого болеем?  

79 проголосовавших

1. 1. за какую команду ЧУ Вы болеете?

• Шахтер
      24
    • Динамо
      20
    • Днепр
      8
    • Металлист
      4
    • Таврия
      2
    • Черноморец
      8
    • Металлург Донецк
      1
    • Металлург Запорожье
      1
    • Арсенал
      1
    • Заря
      2
    • Ворскла
      1
    • Кривбасс
      1
    • ФК Харьков
      1
    • Нефтяник-Укрнафта
      3
    • Закарпатье
      0
    • Карпаты
      4

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Маркевич классный тренер, его б в сборную вместо этого детсадовского тренера.

А на счет Днепра - бабок на игроков они тратят на много больше, чем Металл, а результат ничуть не лучше, опять таки сказывается "гений" Маркевича.

Опубликовано
Маркевич классный тренер, его б в сборную вместо этого детсадовского тренера.

А кто его отпустит?

И почему Михайличенко так ненравится? Шеву и ко на**й из сборной не послал? На пресс-конференциях не говорит, например, что Рыкун - безнадежный алкаш? В тактике он довольно неплох, а вот его мотиваторские способности. Что, неужели кто-нибудь еще думает, что никто не станет слушать человека столько выигравшего?

Опубликовано
А кто его отпустит?

И почему Михайличенко так ненравится? Шеву и ко на**й из сборной не послал? На пресс-конференциях не говорит, например, что Рыкун - безнадежный алкаш? В тактике он довольно неплох, а вот его мотиваторские способности. Что, неужели кто-нибудь еще думает, что никто не станет слушать человека столько выигравшего?

Как ты думаешь, почему наша слабенькая сборная так хорошо играла при Блохине? - потому что он авторитет был для игроков, он любого на место поставит и похер Шева это или Езерский. Блохин мог хорошо мотивировать команду, а главное была дисциплина, что самое главное. А что этот Михайличенко, после каждого матча, даже когда в Динамо был " Не могу уприкнуть игроков в самоотдаче, ребята боролись, молодцы, но к сожалению нам чего-то не хватило."

З.Ы. Пусть пацанов 17-летних тренирует.

• Легенда
Опубликовано
Ворскла 4-5,не смеши...Металлист имеет все шансы стать 3,ну или Черноморец.

Черноморец врятли побореться за 3-4 место если не заиграет стабильно хоршо как Металист, а Ворскла на старте неплохо выглядит и не признает авторитетов

Опубликовано
хорошо играла при Блохине? - потому что он авторитет был для игроков, он любого на место поставит и похер Шева это или Езерский. Блохин мог хорошо мотивировать команду, а главное была дисциплина, что самое главное. А что этот Михайличенко, после каждого матча, даже когда в Динамо был " Не могу уприкнуть игроков в самоотдаче, ребята боролись, молодцы, но к сожалению нам чего-то не хватило."

А что Лобановский говорил на пресс-конференциях? Да тоже самое!(кстати, он сильно не любил, когда его просили расказать кто как играл, по персоналиям) И ни у кого небыло сомнений, что он мог вставить фитиль где нужно.

Хм, а что Блохин говорил после матчей? Шева итальянский л**, нас отодрали заслуженно? Я не помню, чтобы он переходил на персоналии(кроме той истории с Ворониным).

И главное - откуда известно, что Михайличенко не мотиватор? В перерыве в раздевалке был? Что, нет? Хватит тогда писать всякую.

Опубликовано
А что Лобановский говорил на пресс-конференциях? Да тоже самое!(кстати, он сильно не любил, когда его просили расказать кто как играл, по персоналиям) И ни у кого небыло сомнений, что он мог вставить фитиль где нужно.

Хм, а что Блохин говорил после матчей? Шева итальянский л**, нас отодрали заслуженно? Я не помню, чтобы он переходил на персоналии(кроме той истории с Ворониным).

И главное - откуда известно, что Михайличенко не мотиватор? В перерыве в раздевалке был? Что, нет? Хватит тогда писать всякую ...

Не сравнивай никогда Блохина и Великого Лобановского. ВВЛ был грандиозный тактик. Ты видел, чтоб хоть одна команда играя в таком слабом чемпионате ( 90-е годы), не имея годами конкуренции внутри страны, так здорово играла в ЛЧ, обыгрывала такие команды как Реал, Барселона, Ньюкасл, выходила в полуфинал ЛЧ, при этом показывая блестящий контратакующий футбол. Не забудь еще два суперкубка в 75 - 86-м годах. - все это заслуга Валерия Васильевича. Блохин никогда подобного не добьется.

А на счет нашей сборной, то нам нужен авторитетный тренер ( как например Хиддинк в России), который чего-то добился, который обладает большим тактическим арсеналом. А Михайличенко - посмотри хотя бы как он говорит, такое ощущение, что он в детском саду, какой он нах. авторитет для таких игроков как Шева, Воронин, тот же Милевский и т.п. Когда Шева приезжает в сборную из Челси, чтобы получить игровую практику, а его ставят в основу это нормально? Любой зарубежный тренер забил бы на него давно и начал привлекать молодежь, у нас ее слава Богу хватает.

Опубликовано
Когда Шева приезжает в сборную из Челси, чтобы получить игровую практику, а его ставят в основу это нормально? Любой зарубежный тренер забил бы на него давно и начал привлекать молодежь, у нас ее слава Богу хватает.

В том и проблема, что забугорный тренер молодежь наигрывать не будет. Он в стране-работодателе не часто будет появляться и за это время не успеет молодых просматривать.

Также у меня гигантские сомнения в том, что величины талантов молодым игрокам выписанны правдиво. Иначе приток шабашников был бы поменьше.

Шевченко.. Возможно, он хотел просмотреть его в своей тактической модели.

Опубликовано
В том и проблема, что забугорный тренер молодежь наигрывать не будет. Он в стране-работодателе не часто будет появляться и за это время не успеет молодых просматривать.

С зарубежными тренерами когда подписывают контракт, включают такие пункты как обязательное присутствие на матчах каждого тура( такой пункт кажись есть в контракте Хиддинка )

Опубликовано

Нашы комментаторы

Дерепа:

- Нікола Вентола був травмований і до того ж ще й лікувався

- Збивають Роберто Баджо - це дуже цікаво

- Це заповітна мрія чемпіонів світу - здобути перемогу у матчі з лідером групи - збірною України!

- Бачите, як добре відтягнувся Сергій Ребров!

- Це була передача пiд пас

- Я гадаю, що якби м’яч влучив у штангу, то був би гол

- При такiй грi все може вирiшити один-єдиний гол (при счете 3:1)

- Ось замiна, але це вже, так би мовити, “тактична замiна”, хоча я особисто не розумiю, що значить “тактична замiна”

- Цiкаво вiн зупинив м’яч - задньою частиною спини

- Дивимось на секундомiр. 35 хвилина йде матчу. Рахунок, як i ранiше, нннуль, нннуль!

- Дивимось на секундомiр. Йде 38 хвилина матчу. Рахунок, як i ранiше, нннуль, нннуль!

- В стінці 5 дніпропетровців; це може бути небезпечно

- Рахунок матчу 3-1. Глядачі вже побачили 3 голи в першому таймі і 2 в другому

- Такий сильний удар був у Роберто Карлоса, що від рук Олександра Шовковського кияни вибивають м’яч за межі поля

- Я впевненний, що якщо по поліції це ще можна якось пояснити, то у людських вимірах повинна переважати честь і совість

Денис Босянок:

- Янкуловські хотів віддати передачу, а вийшло - ні Богу свічка, ні чорту кочерга

- Якби Коллер зумів домовитись з цим новим м’ячем, могло б бути небезпечно… але він від нього дуже швидко втік

Опубликовано
Помню, много перлов Дерепы видел в одном блоге на футбол.уэй. Выложить?

вылаживай. ждём))

помню когда ещё малой был и смотрел Лигу - постоянно в середине второго тайма засыпал от того что комментаторы с ут-1 (как правило Дерепа) имел привычку минут 5 просто молчать..... может он за пивом ходил, может посрать... не знаю...

Опубликовано
вылаживай.

Вот!

Взято с: http://www.kharkov-sport.com/news.phtml?id=878

Я пам’ятаю цей важкий матч у Києві - футболісти мочились на кожному кроці"!

"Ювентський Турінус" і "Шовковський отримує пас від свого друга по життю - Владислава Ващука. До речі, вони жонаті!

--------------------------------------------------------------------------------

Недільний матч "Металург" Донецьк - "Дніпро" коментував Де(у)репа. Запам'ятались два приколи:

1. В стінці 5 дніпропетровців; це може бути небезпечно.

2. Рахунок матчу 3-1. Глядачі вже побачили 3 голи в першому таймі і 2 в другому

--------------------------------------------------------------------------------

Одна половина поля зелена, а от інша виглядає не кращим чином.

- Ребров. так би мовити, часто має: звичку подавати кутовий з лівого кута. ігрового поля.

- Каха Каладзе чітко перетнув шлях м'ячу.

- Гус Хідінк та Кларенс Зеєдорф, хоча обоє, як кажуть, голандці. але спільної мови у складі "Реалу" знайти не змогли

- У карколомному стрибку Бодо Ілгнер рятує цього разу уже ворота мадридського "Реала".

- Цього разу без порушення правил Олег Лужний виносить за межі поля Роберто Карлоса.

- У іспанському чемпіонаті "Реал" на багато очок. відстає: від свого постійного суперника... ледь не ворога -"Барселони".

- Іспанські журналісти звичайно знали Реброва, і Шевченка, але просили показати нас саме їх.

- Не важко сказати, чи було положення поза грою, але боковий арбітр це зафіксував

-Роберто Карлос перейшов до складу Реалу, а Каха Каладзе відправив м'яч за бокову лінію

- Такий сильний удар був у Роберто Карлоса, що від рук Олександра Шовковського кияни вибивають м'яч за межі поля.

- Непогана передача Віталія Косовського прямо в руки Бодо Ілгнера.

- Небезпечно зараз біля ворот Олександра Шовковського втомилися наші хлопці.

- Невдоволення на трибунах зараз зайве.

- Я впевненний, що якщо в по поліції це ще можна якось пояснити, то у людських вимірах повинна переважати честь і совість

- Флеш-інтерв'ю - це блискавичне інтерв'ю тривалістю 90 секунд. Надіюсь, В.В.Лобановський прийде на нього

- Джон Тошак думає: "Можливо, щось я не так зробив."

Манчестер - Інтер

- М'яч влучає в стінку воріт

- Джоркаєф Щось розбігався цей французський диригент!

- Якщо я не помиляюсь, помиляється Лі Діксон

- Гравці "Інерціонале"

- Набагато менше бігають насамперед англійські півзахисники, адже вони вже попереду

- Уже знаходячись у падінні, точніше падаючи на. газон.

- Тут він збивав Бенуа Кое не по правилам.

- Рой Кін,. на мій погляд, більш цікавий гравець попереду, ніж: Франческо Колонезе

- Практично однаковий час володіли м'ячем футболісти "Манчестеру" і "Мілану".

- Нікола Вентола був травмований і до того ж ще й лікувався

- Збивають Роберто Баджо - це дуже цікаво.

Iншi

- Другий тайн розпочався з масованих атак ювентського "Туринтуса"

- Ребров вистрибнув разом із ногами

- Ви подивіться, як стрімко вдарив по м'ячу Дель П'єро

- Динамівцям потрібно активніше отримувати м'яч у воротаря

- М'яч вийшов за бокову лінію поля, потрібно подати кутовий із кута штрафного майданчика.

- Сергій Ребров та Андрій Шевченко ведуть боротьбу за

м'яч

- Каха Каладзе - чудовий самородок, Динамівські селекціонери ВІДКОПАЛИ цього футболіста на Кавказі.

- Місцева жіноча футбольна команда називається "Мальвіна" - на честь героїні казки про Чебурашку.

- Бачу, Лужний у цьому матчі - опорний захисник, отже, діятиме на ЗАДНЬОМУ МІСЦІ

- Індзагі тримається за обличчя Коментатор: "Напевно, пошкодив м'яз ноги"... Ні, Шкапенко.. мабуть, сьогодні таки не вийде на поле: він ходить по доріжці БЕЗ ОДЯГУ,

- Гаскойн отримує жовту картку за те, що повішався на воротах: без дозволу арбітра

- Кінчиками пальців голови Шовковський переводить м'яч в аут

- Я пам'ятаю цей важкий матч у Києві - футболісти мочились на кожному кроці

- Як гарно Протасов порозкидав спартаківських захисників!

- Англійська РЕСПУБЛІКА зустріла динамівців напрочуд мирно...

- Це - Куман Ви, мабуть, пізнаєте його кучеряві ноги

- Але незважаючи ні на що, оркестр увесь матч награвав похоронний марш Мендельсона

- З почуттям виконаного обов'язку встає з нашого нападаючого вірменський захисник.

- М'яч пролітає між головами Левицького

- Збивають Олександра Паляницю Арбітр показує, що допомога лікарів УЖЕ НЕ ПОТРІБНА.

- Суддя не призначив порушення правил

- Чомусь на цьому чемпіонаті Європи всіх фіутболістів виносять із поля ногами вперед.

- Тісно в коментаторській кабіні, я не можу спокійно протягнути ноги .

- Потужний удар обличчям ноги

- футбол - посол миру. Ще в Древній Греції припинялися будь-які війни під час чемпіонатів світу з футболу

- Шовковський отримує пас від свого друга по життю - Владислава Ващука. ДО РЕЧІ. ВОНИ ОДРУЖЕНІ

- Ох і чому Ребров не скористався можливістю, коли воротар "Ювентуса" необачно розставив ноги''

- Рахунок 2:1 ЄДИНИЙ гол у цьому матчі забив Сергій Ребров.

- Боковий прапорець сигналізує головному про офсайд

- На повторі добре видно... що Лужний завдав удар по ногах суперника без порушення правил

- На матчі присутні шість з половиною глядачів

- М'яч у голубих- я маю на увазі "Наполі" ви не подумайте нічого ТАКОГО

- Положення поза грою - піднято свисток бокового арбітра

- Матч-відповідь відбудеться наступного тижня у середу. На жаль, я зараз вам не можу точно сказати, який це буде день тижня

- Зустрічаються голландський "Аякс" і міланський "Мілан" Перший матч проходив в Італії, а другий грається не нейтральному полі в Нідерландах.

- Я ніколи не коментував події на полі з таким збудженням

- До цього матчу спеціально проводилось опитування журналістів і коментаторів. Треба було вгадати рахунок і автора першого гола Я поставив на 0:0, а перший гол, на мою думку, заб'є Клінсманн

- Зустрічаються збірні Словаччини та Чехословаччини.

- На мою думку у фіналі зустрінуться збірні Франції і Бразилії, а чемпіоном стане Англія

- Матч Аргентина - Японія. Коментатор: "ЄВРОПЕЙЦІ атакують ворота суперника"

- Небезпечно біля трусів Михайловича махав німець.

- Ходять по задах аргентинців футболісти Ямайки

- У ПОЛОЖЕННІ "поза грою опинився арбітр, що зафіксував офсайд.

- Просто чудово виступає в чемпіонаті Італії команда нашого телеканалу - міланський "Інтер"

- Була дуже погана погода, падав дощ, тому футболісти розпочали матч із центру поля

- Результат цього матчу й сам матч транслював учора перший канал українського телебачення

- Дуже короткою була відстань між: ударом Шевченка, та воротами

- Гусин демонстративно встрибнув у штрафний майданчик.... Белькевич вибиває м"яч в аут щоб надати травму Ковальову

- Футболіст Шахтаря порушив і отримав жовту картку від Андрія Шевченка

- Ви подивіться як підступно котився м"яч.. що навіть пройшов поруч з боковою стойкою

- i ось лунає фiнальний свисток, але це ще не закiнчення матчу

- оскiльки вони обидва бразильцi, то вони зараз з'ясовують стосунки

- камера чiтко зафiксувала, що в момент передачi вiн можливо не перебував в офсайдi

) "Спонсор трансляції торгівельна марка "М"ягков", котра нагадує, що самий душевний футбол в нашої команди"

2) з зприводу зачісок наших гравців:

"Половина збірної України могла би виступати у групі "Бітлз""

3) "Такі ігроки збірної Лівії м"які, пластичні, як говорять пластилінові" - це мабуть шедевр(!)

4) "На місці, на місці й дочекався двох футболістів суперника"

Й останнє: "Наше кредо- перемога в кожному матчі"

имел привычку минут 5 просто молчать..... может он за пивом ходил, может посрать

Да, тяжела профессия комментатора. Представьте - финал лиги, 90 минута матча, счет 4:4 и захотелось, а никак не уйдешь. Затем кто-нибудь забивает гол с центра поля, а ты не выдерживаешь, и позоришься на всю страну. Нет, не пойду я в ВУЗ учиться на комментатора. :unsure: Не хочу быть знаменитостью.

Опубликовано

а хули тут отчитываться? игра не порадовала. за 4 первых тура 7 потерянных очков - это очень плохо...

на футбольном поле ничья, а в ультрас-поединке безоговорочная победа за нами. это надо видеть... как будут фотки - покажу

Опубликовано

Скажем так: наш чемпионат сейчас переживает не лучшие времена, но всё же не стОит хоронить наши клубы. К началу группового турнира выйдут на пик формы и всё будет хорошо. Я верю

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

Поделиться
https://www.slamdunk.ru/forums/topic/5605349-chempionat-ukrainy/
  •  (0 пользователей онлайн):

Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу